Golflessen

Golflessen

Golflessen

Golflessen zijn helemaal niet duur

Vaak wordt gedacht dat golflessen overal tenminste € 50 per uur moeten kosten. Aangezien je al snel 8-10 uur les nodig hebt om het spel een beetje onder de knie te krijgen kan het bedrag zo aardig oplopen. Gelukkig zijn er ook initiatieven die het nemen van kwalitatief hoogstaande lessen voor iedereen wel betaalbaar maken.

Privéles is helemaal niet nodig

Golflessen nemen in groepsverband is veel leuker en leerzamer dan privéles. Het is ook veel effectiever. Als je alleen les krijgt ontvang je meestal zoveel informatie dat je deze toch niet kunt verwerken. Het is veel prettiger als je tijdens een uurtje les één of twee aanwijzingen krijgt en die vervolgens onder begeleiding oefent. Daarnaast is veel leuker om met een paar andere golfers van bijna hetzelfde niveau te oefenen. Golf is tenslotte een sociaal spel.

123golfles

Onze organisatie biedt lessen in kleine groepjes (3-6 personen) op 15 locaties door heel Nederland aan voor het lage tarief van € 29,50 per maand. Daarvoor mag je op alle locaties net zoveel lessen volgen als je wilt. In plaats van € 500 voor een paar lessen ben je dus slechts enkele tientjes kwijt.

De lessen worden gegeven door ervaren leraren die in dienst zijn van de golfscholen. Precies dezelfde leraren die je voor een privéles € 50 rekenen. De kwaliteit van de lessen blijft dus net zo hoog als privéles.

Ook voor ’gevorderden’

Mocht je al enige golfervaring hebben en moeiteloos aan de eisen voor het praktijkgedeelte voldoen, dan is het toch vaak erg fijn om een paar maandjes alle onderdelen van je golfspel door een pro te laten bijschaven. Voor € 29,50 per maand val je je geen buil en je spel zal er zeker op vooruit gaan. Zo ervaar je veel meer plezier aan het spelletje.